Guest editor – Шпанија: Нови Управни одбор А.М.П.А.

Прошлог петка, 29. октобра 2021. нови Управни одбор А.М.П.А. упознали смо у И.Е.С. Маестре де Калатрава. У 17:30 нови чланови удружења окупили су се у И.Е.С. Маестре де Калатрава где су представили неке од нових пројеката за ову академску годину.

Одлазећи председник је навео да су се због ограничења КОВИД-а мучили да добију неке од пројеката који су раније планирани. Такође су прокоментарисали да су, упркос свим тим потешкоћама, постали још јачи покушавајући да испуне већину њих. Ово се десило захваљујући труду свих чланова овог Удружења породица, који себе сматрају кључним деловима тима који весла у истом правцу. Објаснили су да је прикупљен новац од А.М.П.А. обично се улаже у различите радионице и активности. Да наведемо неке од њих, ове године су овим стипендистима у оквиру пројекта „Кармента” уплатили лиценце за дигиталне књиге, као и трошкове везане за радионицу „Школски врт” која се реализује у сарадњи са Школски менаџментом и одсеком за биологију и науку.

Још једна активност која ће се одржати зове се „дан пиџаме“, користећи чињеницу да се 20. новембра обележава Дан права детета. Његова сврха је само пружање видљивости деци која треба да бораве у центрима за заштиту деце. Штавише, А.М.П.А. ће сарађивати са листом и радијем тако што ће организовати такмичење у читању са циљем да подстакне ученике и њихове породице да се придруже овом удружењу јер што више чланова има, више активности може се реализовати.

Сви чланови који су присуствовали састанку су изјавили: „Наша права мотивација сте „ви“. Ово Удружење породица и даље расте како би вам помогло и учинило да се осећате као део самог центра, као најважнији протагонисти. Штавише, кад год сте Ако вам је потребно, можете се придружити овом удружењу и предложити своје активности које ће сигурно бити корисне и достојне за ваш свакодневни школски живот“.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s