Одржане радионице за родитеље

Наставнице Александра Ивановић и Биљана Вучковић одржале су три радионице за родитеље: „Старати се о дигиталној генерацији“ „Позитивни и негативни садржаји у медијима: медијски утицај и шансе за родитеље“и „Ауторска права„,

У оквиру радионице „Позитивни и негативни садржаји у медијима: медијски утицај и шансе за родитеље“ родитељи 4-1 упознати су са примерима позитивних и негативних садржаја у медијима и истраживањима о сигурности деце на интернету.  Родитељи су на радионици  имали прилику и сами прегледати неке медијске садржаје и о томе известити остале учеснике радионице.

 „Старати се о дигиталној генерацији“ је радионица одржана родитељима одељења 4-2 и главни циљ је био мотивисати родитеље да припреме своју децу за виртуелни свет и да им дају одговарајуће смернице, помоћ и правила. У оквиру радионице родитељи су имали задатак да направе правила која се односе на време проведено на интернету и савете за безбедно кришћење мрежа.

 Циљ радионице „Ауторска права“ је био упознати родитеље са појмом ауторских права и проблемима насталим због плагијата и пиратерије. Родитељи су активно учествовали у раду , износећи своја запажања и утиске. На радионици су учествовали родитељи ученика осмог разреда.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s