Још једна фантастична Дечија недеља

Сваким почетком октобра уз разнобојно лишће дочека нас и шарена Дечија недеља. Ове године Дечија недеља одржава се од 3. до 9. октобра под слоганом ,,Шта детету треба да расте до неба“.

Током Дечије недеље одржавале су се разне бројне активности за наше ученике.

Првог дана су деца млађих разреда кредама цртала заједнички цртеж у школском дворишту, а ученици старијих разреда даровали поклоне једни другима.

Другог дана су и млађи и старији разреди имали прилику видети какав је осећај бити наставник или наставница.

Трећег дана млађи разреди су у Дому културе погледали представу алексиначког позоришта „Заљубљени витез“, где су се сјајно забавили, и направили изложбу јесењих радова, а старији разреди су учествовали у еколошкој акцији чишћења школског дворишта и украшавању ограде рециклажним отпадом .

Четвртог дана млађи разреди су доносили јела по бакиним рецептима и заједно са старијим разредима украсили школу јесењим плодовима. За старије разреде се одржала и фудбалска утакмица у хали спортова у којима су се такмичила два тима мешовитог узраста и добијала подршку својих пријатеља.

Задњег дана Дечије недеље су млађи разреди имали крос који је организовао Црвени Крст и приредбу поводом пријема првака, док су старији разреди имали маскенбал у ком су деца из свих одељења одабрала најбоље костиме да их представљају на такмичењу за прва три места. Прво место је освојило одељење V-1, друго VIII-1, а треће VIII-2. Награде за прва три места су биле чоколаде.

Деца су неизмерно уживала у овој никад испуњенијој Дечијој недељи!

Аутор Матеја Ђорђевић

фото: лична архива; Facebook група ОШ „Д.обрадовић“ Ћићевац

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s