Александријска гимназија и матуранти славили су у парку шуме Ведеа

У Александрији је акценат на образовању и награђивању оних који сваким даном настоје да буду бољи и који желе да постигну што боље школске резултате. Како смо већ навикли, месец мај сваке године је посебан за матуранте нашег града.

Као и сваке године, ученици шест александријских средњих школа продефиловали су улицама града, почевши од средњих школа у којима су учили до парка шуме Ведеа где су у овом посебном тренутку били са њима њихови родитељи, баке и деке и пријатељи. Овом приликом руководиоцима промоције сваке александријске средње школе уручене су дипломе градске куће и поклоњено цвеће.

Такође, преко 370 ђака из Александрије је прослављало на Дан матуре, догађај који се одржао 30. маја 2022. године, у парку шуме Ведеа у Александрији. Општина је честитала матурантима 8. разреда матуру 2022. године из 5 средњих школа у Александрији и доделила награде за 17 руководилаца промоције. Честитамо руководиоцима промоције Гимназије „Михаи Еминеску”: Драгхици Оцтавиан Габриел, Гросеану – Лунгу Теодора Ева, Преда Дариа Марина!

Оба момента су важна у животу студената јер отварају нове хоризонте младима. Спремају се за нову етапу у животу ученика, прелазећи из основне школе у ​​средњу школу или факултет.

Пошто време не стаје, већ брзо пролази, а испит зрелости се ближи, можемо им само пожелети много успеха у свему што раде, и да направе свој најбољи пут у животу!

Author : Grasa Cătălin – 6 A

Photos Valentin Dobre , 8 A

https://ziar.sceminescu.ro/via%C8%9Ba-%C8%99colii#h.dcksid3mz8s2

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s